Un parfum de excepție: Libre de la Yves Saint Laurent

Am primit spre testare de la Buzzstore și Yves Saint Laurent parfumul Libre, în cele două forme: Libre Eau de Parfum și Libre Intense Eau de Parfum. 

Am vrut să aștept puțin înainte de a vă împărtăși părerea mea sinceră despre aceste parfumuri, însă părerea mea a rămas neschimbată: parfumul m-a cucerit de când l-am mirosit prima dată și pe întreaga perioadă de testare și-a arătat din plin calitățile. 

Femeile fac ușor obsesii pentru anumite parfumuri și este ușor de înțeles de ce: sunt anumite arome care ne fac să ne simțim încrezătoare, putetnice și elegante, iar o stare bună de spirit se vede și la exterior. Libre de la Yves Saint Laurent nu face excepție! Un singur puf din acest parfum îmi schimbă instant dispoziția, făcându-mă să mă simt bine în pielea mea, dincolo de machiaj, coafură sau hainele pe care le port. 

Ambele variante de parfum persistă un timp îndelungat, își păstrează aroma chiar și după 12-14 ore de la aplicare, iar mirosul se impregneazâ perfect, fără a fi deranjant. 

Deși Libre este un parfum feminin împrumută arome din coloniile masculine, iar notele de floare de portocal marocan îi conferă o subtilitate ce provoacă dependență purtătoarei. 

Sticla parfumului este una luxuriantă, este imposibil să nu îl remarci pe rafturile magazinelor de profil! Și dacă tot îl remarcați, vă recomand să îl încercați și să vedeți cum vi se potrivește! 
#buzzysl, #yslbeauty, #IAMLIBRE

Lasă un răspuns