Cum să speli vasele ușor și rapid? Păi, cu Fairy, bineînțeles!

Tare m-am bucurat de invitația BuzzStore si Fairy România de a testa nou detergent Fairy MAx Power, revoluționarul detergent cu sticla întoarsă. Ei bine, am primit coletul si m-am pus pe testat că în bucătăria mea se strâng zilnic munți de vase. Nu zic nimic despre micii chefi, dar înțelegeți voi cine contribuie!

Chiar dacă avem mașină de spălat vase, cele dificile, cum ar fi oalele, cratițele, vesela colorată a copiilor și alte vase voluminoase sau din materiale mai ”pretențioase” îmi revin tot mie. Și nu de alta, dar chiar nu îmi permit să pierd timp cu spălatul vaselor. Plus, mai am o mare problema: 90% dintre detergenții pe care i-am testat în cariera mea de ”spălător de vase la mine acasă” îmi crează alergii urâte, cu prurit și uscăciunea mâinilor. Dar… până la Fairy!

Ștrumfilinca a fost maxim de încântată când m-a văzut folosind Fairy Max Power, întrucât știa reclama TV cu sticla întoarsă și oricum mă bâzâia să luăm și noi. Știa ea ce știa: îndepărtează foarte eficient grăsimea, petele de arsură și resturile uscate, este suficientă o cantitate foarte mică de detergent pentru a spăla un număr mare de vase, fiind extrem de spornic, se clătește ușor și, cel mai important aspect pentru mine, este blând cu mâinile mele!

Și să nu credeți că nu s-au gândit la toate: sticla e foarte deșteaptă, are tehnologie antiscurgere (recunosc, am fost reticentă și mă așteptam să îmi murdărească marginea chiuvetei) și vine foarte la îndemână să dozezi detergentul, fără a-l irosi! A, și nu are capac, știți voi, chestia aia care e mereu murdară de detergent la sticlele obișnuite.

Fairy Max Power vine în trei variante: lămâie, rodie și arbore de ceai, lămâia rămâne, în continuare, în topul meu, dar și celelalte sunt plăcute și discrete.

Așadar? Da, la noi s-a calificat și rămâne! Până vine Fairy cu altă noutate, nu îl mai schimbăm!

#buzzfairy #buzzfairymaxpower

Lasă un răspuns