DETERGENTUL MEU PREFERAT: PERSIL DEEP CLEAN

Spălatul rufelor este întotdeauna o poveste fără sfârșit la noi acasă. Cred că povestea aceasta se repetă în toate familiile cu copii mici, deci cred că nu spun nimic nou. 

Pete de mâncare (la fiecare masă!), pete felurite de la joacă (pământ, iarbă, cretă, culori, soluție de baloane și câte altele!), pete de plastilină, carioci, pix și, cum vă spuneam, povestea continuă la nesfârșit! 

Am încercat, de-a lungul celor 4 ani de parenting, 95% din detergenții de pe piață (exceptându-i pe cei dubioși) și niciunul nu m-a făcut să îl păstrez cu excepția Persil Deep Clean. În variantă de gel sau capsule, pentru rufe albe sau colorate, scoate bine toate petele dificile, parfumează discret și este blând cu pielea sensibilă a celor mici. 

Așadar, petele nu reprezintă vreun impediment care să ne oprească joaca sau să ne strice buna dispoziție, iar hăinuțele rezistă cu brio unui sezon (aproape întreg!) de purtare. 

Dacă nu l-ați încercat, zic să o faceți și veți fi plăcut surprinși și mulțumiți de rezultate. În plus, prețul este mai mult decât accesibil (comparând cu detergenți similari), așa că nu veți pierde cine știe ce investiție în situația (aproape ireală) în care să presupunem că nu ați fi mulțumiți. 

Spor la joacă, lăsați petele în grija altcuiva! 
#buzzpersil #buzzpersildeepclean #buzzpersilromania

Lasă un răspuns