EXPERIENȚA MEA CU DOPPELHERZ SYSTEM KOLLAGEN BEAUTY

Am mai bine de o lună de când testez suplimentele de colagen de la Doppelherz, prin platforma Buzzstore. Așadar, pot împărtăși cu voi efectele pe care le-am observat.
Despre colagen și efectele lui asupra sănătății și fermității pielii s-au efectuat numeroase studii științifice. Esențial pentru sănătate și frumusețe, colagenul menține nivelul corespunzător de hidratare al pielii, asigură fermitatea și elasticitatea acesteia.
Colagenul este o proteină care face parte din structura tuturor țesuturilor conjunctive. Acesta asigură sănătatea, precum si funcționarea normală a întregului organism, cu precădere a pielii, oaselor și articulațiilor.
Colagenul este produs în mod natural de organism, însă studiile au arătat că producția scade dramatic după 30 de ani, un factor important de luat în seamă fiind și bagajul genetic. Totodată, o mare influență o poartă și factorii externi: fumatul, consumul excesiv de carbohidrați, poluarea, radicalii liberi sau un stil de viață sedentar. Astfel că, după vârsta de 30 de ani, se impune ajutarea organismului cu un aport de colagen din suplimente alimentare.
Partea interesantă este că nu orice fel de supliment este potrivit, întrucât absorbția colagenului de către organism are o directă legătură și cu restul componentelor din supliment, precum și de natura colagenului.

Am vrut să testez acest complex și m-am înscris în campanie, întrucât după cele două nașteri (la interval de mai puțin de doi ani), pielea mea a avut de suferit. Și nu doar pielea, întrucât pe fondul schimbărilor hormonale, m-am confruntat cu probleme de cădere a părului, cât și unghii subțiri și casante. Așadar, am pornit cu toată speranța în această testare.


Doppelherz a creat acest sistem de colagen, iar lansarea din Germania a fost un real succes, fiind bine primit de publicul țintă, cu efecte dovedite.
Kollagen Beauty de la Doppelherz are ca ingredient cheie colagenul, dar acesta se completează și cu Vitamina C, Vitamina A, biotină, zinc, cupru, Vitamina E și fructe de Acai.

Produsul este ușor de administrat, fiecare cutie conține 30 de monodoze, iar doza recomandată este de o doză pe zi. Suplimentul este în formă lichidă și are un gust plăcut de pepene galben și litchi.

Mi-am făcut o rutină în a-l lua în jurul prânzului, întrucât mă știu destul de delăsătoare în privința medicamentelor și suplimentelor, iar după prima lună de utilizare am observat:

  • Unghiile sunt mai puternice;
  • Pielea este mai fermă și mai luminoasă;
  • Părul mai cade, dar parcă mai puțin.

Părerea mea sinceră? Da, mi-a fost util acest supliment, motiv pentru care voi continua să îl folosesc.

Lasă un răspuns