DRESURILE – UN SIMBOL AL FEMINITĂȚII (P)

Când mă gândesc la dresuri, îmi vin în minte multe întâmplări, semn că relația mea cu acestea este lungă și încercată. 

Țin minte o poză din copilărie, făcută la școală, mai cu de-a sila, mai de bunăvoie, în care purtam o pereche de dresuri groase, un pic lălâi, care mi se strângeau în jurul gleznelor. Tare am urât poza aceea, că până la urmă a dispărut din albumul familiei! 

Apoi, imi amintesc cadourile pe care i le-am luat maică-mii, ani la rândul, fără excepție, de 1 sau 8 martie: cel mai mare mărțișor pe care îl găseam la tarabe plus, obligatoriu, dresuri. Nici acum nu știu dacă erau mărimea potrivită. Nu mi-a zis niciodată nimic, doar nu era să îmi strice sufletul. Le primea cu surprindere și entuziasm maxim. 

Orice purtătoare respectabilă de dresuri știe metoda supremă de “reparare”. Un pic de lac de unghii, să nu se ducă firul. De câte ori nu am “lipit” dresurile asa! Și câte dresuri am rupt înainte de a le purta…, agățate în unghii, brățări sau inele…!

Merită menționate și dresurile adolescenței: plasă cu ochiuri mici sau mari, funcție de ce găseam pe stoc la puținele magazine din Slobozia. Nici la petrecerile de Halloween nu aș mai purta așa ceva! Deh, ale tinereții valuri!

Apoi, vin la rând dresurile peste 40 DEN, preferatele mele. Îmi plac și primăvara, și toamna, și iarna. Țin de cald, se mulează frumos pe picior și ascund orice imperfecțiune. Bune de purtat la rochii și fuste, dar și pe sub pantaloni la geruri năprasnice. Spun la geruri pentru că altfel am urât dresurile pe sub pantaloni! 

Recent, Buzzstore și Laura Baldini mi-au făcut un cadou foarte frumos și am primit spre testare multe dresuri, din mai multe sortimente. Am probat și mi-am făcut o părere pe care sunt gata să o împărtășesc cu voi. 

Gama SECOND SKIN – De departe, preferata mea în sezonul de toamnă iarnă, conferă lejeritate și suport. Sunt creați din microfibră 3 D, perfect aderenți și cu acoperire uniformă. Îi puteți găsi în variante de 40, 60, 80 sau 100 DEN pe negru sau 50 DEN pe gri melange. 

Colecția MODELLA – disponibilă în variante de 20 sau 40 DEN, are grijă de siluetă, dresurile au o calitate impecabilă și asigură un confort sporit. Spre deosebire de alte produse, chiar dacă “strâng și adună” formele, aspectul final este unul foarte natural, iar purtătoarea respiră în voie, fiind extrem de confortabili. 

Linia ELEGANTE – Dresurile din această colecție au o rezistență superioară, fiind, în același timp, eleganți și rafinați. Îi găsiți în variante de 10, 13, 15, 20 sau 40 DEN. 

Dresurile din categoria GLAMOUR îți vor pune în evidență picioarele cu mai multe feluri de imprimeuri și modele (chiar și plasa adolescenței mele!), dar și șosete fancy. Sunt potrivite pentru petreceri, zile festive sau ocazii speciale, dar, la fel de bine, se adresează și fashionistelor ale căror ținute de zi cu zi sunt mai îndrăznețe. 

Pe site-ul Laura Baldini veți găsi și alte modele de dresuri și ciorapi, potrivite pentru fiecare dintre voi. 

Un lucru extrem de important: nu vă feriți să comandați online, măsurile corespund perfect cu cele declarate de producător. 

Vă mai dau un pont, pentru cele care nu sunteți prietene cu dresurile sub pantaloni, știați că Laura Baldini are șosete pentru pantaloni, 40 DEN? Adică perfecte pentru frigul de afară? 

Dacă nu ați testat până acum dresurile Laura Baldini, a cam venit momentul! 

Gama variată, confortul sporit, precum și prețurile foarte accesibile  sunt argumente care recomandă călduros Laura Baldini. 

Mie îmi plac, le-am mai folosit și le rămân prietenă și pe viitor, fiind unul dintre puținele elemente de vestimentație care nu se vor demoda niciodată și care ne însoțesc aproape pe tot parcursul vieților noastre de femei! 

Lasă un răspuns