Idealuri mici pentru un an mare. La mulți ani, 2020!

Am văzut multe postări pe facebook despre lucrurile pe care își propun prietenii mei să le facă în acest nou an: să meargă la sală, să călătorească mai mult, să slăbească, să citească măcar o carte pe lună, să bea 8 pahare de apă pe zi sau să alerge la maraton. 

Admirabil! M-am întrebat și eu pe mine ce îmi propun și am realizat că, pentru 2020, am idealuri foarte mici: să dorm mai mult și să avem măcar o vacanță decentă în 4, undeva cu mare, nisip și soare, în care copiii să nu se îmbolnăvească, să mănânce și să nu facă (prea!) multe tantrumuri. 

Pe lângă cele două obiective principale, sper să citesc și câteva cărți bune, să lenevesc cu bărbatul meu la câteva filme la care să nu adormim (eventual seriale!) și să petrecem mai mult timp în aer liber. 

Merg mai departe cu ZiceMami și sper să reușesc să public cât mai multe rețete. (Gătesc zilnic, chiar și de mai multe ori pe zi, însă nu apuc să scriu sau să pozez tot!)

Eu încă sunt la stadiul “vor dormi vreodată copiii mei toată noaptea?” și “când îmi voi recăpăta dreptul de a merge singură la baie, fără spectatori sau omuleți mici care seamănă cu mine și care să mă aștepte lipiți de ușă?”, așa că iau lucrurile pe rând. Nu că nu aș mai avea vise, însă, fie vârsta, fie experiența, mi-au arătat că lucrurile mari se fac cu pași mici. Așadar, nu toate anul ăsta!

Cred că nu e anul meu de alergat la maraton sau de făcut bungee-jumping.  Copiii mei nu au nevoie de o mamă obosită, dar care arată perfect în colanți, ci de o mamă cu chef de joacă. (care să arate rezonabil în colanți)

Vă doresc tuturor să aveți un an minunat și să vă îndepliniți planurile, fie ele mari sau mici, să vă bucurați de ai voștri, să nu vă îmbolnăviți, să râdeți cu gura până la urechi (des!), să vă sunați bunicii și părinții, să dați uneori în mintea copiilor și, cel mai important, să găsiți motive să fiți fericiți! 

La mulți ani! 

Lasă un răspuns