KFC dă gustul verii!

Anul acesta nu am avut concediu, ci doar o mica escapadă la Brașov, de unde ne-am întors cu Prâslea. Da, recunosc, am fost la Brașov să nasc, nu în concediu, dar suna mai bine așa decât să spun că nu am avut nici măcar o zi de concediu! Celor care confundă concediul de creștere a copilului cu vacanța îi invit să citească acest articol.


Am decis să stăm acasă anul acesta pentru că nu ne încumetăm să plecăm cu doi copii, unul mic și unul foarte mic. Am văzut cum toată lumea și-a postat pe rețelele de socializare cele mai frumoase fotografii din vacanțe, poze cu ce au mâncat, apusuri, răsărituri, nisip, picioare bronzate, mare, ocean, munți sau lacuri, după posibilități. Între doi pamperși schimbați am mai aruncat câte un ochi peste pozele altora și mi-am imaginat cum va fi următorul nostru concediu, în formulă completă de 4 și mai bine de jumătate de casă luată la pachet. Magnific!
Visând la următoarea vacanță (cu dată și destinație incerte), Buzzstore și KFC m-au invitat să îmi potolesc pofta de vară și să nu îi mai invidiez pe cei care sunt în vacanță sau au fost deja de câte două-trei ori și să descopăr noile lor produse: Summer Twister, Holiday Burger și Crispy Box. Am acceptat de îndată provocarea, sunt la finalul procesului de slăbit după naștere și aveam nevoie de un cheat meal cu iz de vacanță!


Despre KFC nu am ce să vă povestesc, cred că toți ați gustat puiul lor delicios, măcar o dată! Știu părerile despre calorii și ideea de fast food (nesănătos), însă nu sunt de acord pentru că: nu este mâncare de mâncat zilnic, ci ocazional, iar caloric vorbind puiul este chiar ok, chiar dacă este prăjit. Puteți consulta declarațiile nutriționale aici.
Așadar, fără a intra în polemici, îmi afirm afinitatea față de produsele KFC și admit deschis că le consumăm când căutăm un cheat meal cu gust picant și textură crocantă.


Pornind de la această premisă, vă voi povesti despre produsele testate în această campanie:

  • SUMMER TWISTER – este o lipie cu două bucăți de crispy strips, brânză feta, legume proaspete, baby spanac și sos Garlic Lemon. Mi-a plăcut foarte mult, oricum eram fan Twister, dar această variantă are gust de mâncare grecească mâncată pe plajă, în soare, mirosind a sare, cu picioarele murdare de nisip.
  • HOLIDAY BURGER – în două variante: picant și nepicant, conține două bucăți de pulpă de pui, brânză cheddar, salată, castraveți murați, ardei copți și sos Sweet and Sour. Mie mi-a plăcut mult aroma dată de ardeii copți. Se potrivesc la fix în acest burger!
  • CRISPY BOX – aduce clasice Crispy Strips într-un nou format: 3 crispy strips însoțite de o porție medie de cartofi și de un sos Sweet and Sour. Cred că știți și voi deja cât de bune sunt aceste fâșii crocante de pui! De-li-cioa-se!!!!

Cârcotașilor le spun că nu am mâncat toate cele trei produse singură, ci alături de cei mai buni prieteni: soțul și sora mea. Cheat meal, dar nu porceală!


Prețul fiecăruia dintre produse este de 13 lei, foarte accesibil pentru o masă, iar Summer Twister și Holiday Burger sunt disponibile și în variantele de meniu, alături de cartofi prăjiți și răcoritoare. 

Totodată, dacă sunteți gașcă mare, între produsele de vară există Summer Bucket care conține patru bucăţi de Crispy Strips, patru bucăţi de Hot Wings, două bucăţi de pui Kentucky şi două porţii medii de cartofi prăjiţi, special concepute pentru a fi împărţite cu prietenii.


Și dacă tot e cheat meal, să se termine cu desert: delicioasa îngheţată Kream Ball, cu trei topping-uri irezistibile: caramel, ciocolată sau cireşe, alături de bucăţele crocante de biscuiţi.


Dacă v-am făcut curioși, mergeți să testați chiar voi bunătățile verii la KFC, însă nu stați mult pe gânduri, vara este pe sfârșit!

#buzzkfcsummer #buzzstore #buzzkfc #kfc

Lasă un răspuns