TOLERIANE – Rutina de îngrijire pentru pielea sensibilă

Cele două sarcini la diferență mică de timp, nașterile și alăptarea au stârnit adevărate furtuni hormonale în corpul meu. Așadar, pot spune fără să greșesc, că nu mai sunt deloc aceeași persoană care eram înainte de avea copii. Dincolo de schimbările emoționale, din punct de vedere fizic, tenul meu care era mixt, cu tendință spre îngrășare, s-a transformat într-unul sensibil, uscat și destul de greu de mulțumit. 

În ultimii 2 ani, am schimbat peste 5 feluri de cremă de față și produse asociate rutinei zilnice de îngrijire. 

Când Buzzstore și La Roche-Posay m-au invitat să testez crema hidratantă și crema de curățare din gama Toleriane, am fost foarte curioasă și interesată să văd cum ar corespunde nevoilor tenului meu. 

Și acum, după testare, vă pot împărtăși părerile mele, pornind de la faptul că: DA, Toleriane rămâne în rutina mea zilnică! 

Pielea sensibilă se asociază cu probleme precum: roșeața, mâncărimea, senzația de “piele care ține”, uscăciune severă sau reacții de tip alergic la ingrediente cum ar fi parfumul sau alcoolul. 

La Roche-Posay propune prin gama Toleriane o rutină de îngrijire a tenului sensibil în doi pași: curățarea/demachierea cu crema de curățare și hidratarea cu crema prebiotică. 

Toleriane cremă de curățare este foarte eficientă în eliminarea impurităților, precum și a machiajului. Producătorul spune că înlătură în proporție de 88,9 % machiajul feței, eu vă pot spune că nu am întâmpinat rezistență, ci l-a eliminat 100%. 

Crema de curățare are o textură foarte fină și catifelată, fiind potrivită chiar și celui mai dificil ten. Formula ingredientelor este una ideală: cocobetaină pentru a curăța eficient, fără a usca sau irita, glicerină + niacinamidă + ceramide pentru a menține hidratarea și a proteja bariera cutanată și apă termală La Roche-Posay pentru hidratare și antioxidare. 

Crema de curățare este disponibilă în ambalaj de 200 sau 400 ml și se recomandă a fi folosită atât dimineața, cât și seara. 

Crema hidratantă prebiotică Toleriane Sensitive redă confortul pielii sensibile, prin conservarea barierei microbiene a pielii.  Crema este ușor de aplicat, are un ambalaj practic și ajută la dozarea ei perfectă. O dată aplicată, crema nu lasă vreo peliculă grasă (așa cum am întâlnit de multe ori în cazul altor creme destinate îngrijirii pielii sensibile), lasă pielea matifiată și catifelată, reducând senzația de sensibilitate de la prima aplicare. 

Crema este potrivită tuturor tipurilor de ten, inclusiv pentru îngrijirea bebelușilor. Deși se poate folosi de către persoanele cu ten sensibil, nu se limitează doar la acestea, fiind potrivită tuturor celor ce își doresc o cremă hidratantă în rutina zilnică de îngrijire a tenului, fiind testată alergologic și putând fi folosită chiar ca bază de machiaj. 

Crema oferă hidratare pentru 48 de ore, începând de la prima aplicare. 

Toleriane are două variante disponibile: Creme și Riche. Diferența dintre acestea este că, pe lângă apă termală La Roche-Posay, niacinamidă, ceramide și glicerină, varianta Riche conține și unt de shea pentru o hidratare și mai intensă. 

Varianta Sensitive Creme este potrivită pentru pielea normală și mixtă, în timp ce varianta Sensitive Riche se adresează, în special, persoanelor cu pielea uscată. 

Vă recomand cu drag aceste produse, prețurile lor sunt accesibile, le găsiți atât în farmacii, cât și în magazine online. 

Mai multe detalii despre gama Toleriane de la La Roche-Posay găsiți aici.

#buzzToleriane #LaRochePosayRomania #TOLERIANE

Lasă un răspuns