PERWOLL RENEW&BLOSSOM

La invitația Buzzstore am testat noul detergent Perwoll, Renew&Blossom,  iar acum urmează să vă povestesc și vouă despre el. 

Este un detergent de rufe pentru toate tipurile de haine, acționând cu 3 beneficii: curăță, îngrijește țesăturile și conferă hainelor un parfum elegant. 

De când mă știu, am avut aceeași problemă a hainelor de vară: spălate des, acestea își pierd strălucirea culorilor, devin terne și ponosite, neputând fi purtate decât pentru cel mult un sezon. Ei bine, am găsit soluția: noul detergent Perwoll Renew and Blossom. Și nu e  doar reclamă: am testat pe tricouri colorate, iar culorile au rămas la fel de vii, chiar și după spălări repetate. 

De când s-au născut copiii, am evitat să mai folosesc balsam de rufe: să nu îi deranjeze mirosul, să nu sensibilizez pielea lor și așa sensibilă. Noul detergent Perwoll lasă hainelor un parfum discret, floral, elegant, deloc deranjant, care îmi place la nebunie! 

Totodată, un alt avantaj al acestui detergent este faptul că se potrivește tuturor tipurilor de țesături, realizate din orice tip de material. Este ușor de dozat, poate fi folosit la temperaturi joase, păstrându-și aceeași eficiență. 

Mișcarea #RethinkFashion, lansată de Perwoll, încurajează îngrijirea corectă a hainelor pentru ca acestea să arate ca noi pentru mai mult timp, fiind un mod budget-friendly de gândire.  Este astfel încurajat conceptul de “slow fashion”, axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte și pe un comportament responsabil de consum. 

Vă recomand să îl încercați și decideți voi dacă vi se potrivește, nu trebuie să mă credeți pe cuvânt!

#perwoll #rethinkfashion #buzzperwoll #perwollrenew&blossom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *