Vacanță fără griji cu Sensiblu

Buzzstore m-a selectat in testarea kit-ului esențial de vacanță de la Sensiblu, respectiv: deodorant cu rodie de la Dr. Organic, spray împotriva insectelor de la Dr. Hart, crema de protecție solară L’Erbolario și șampon uscat Batiste. 

Anul acesta mi-am petrecut “vacanța” în parcul din spatele blocului, făcând plimbări prin cartier și, maxima extravaganței, mergând la cumpărături din când în când, întrucât v-am povestit că în iunie am devenit mămică pentru a doua oară și nu ne-am încumetat să plecăm în concediu cu un copil mic și unul foarte mic, așa că ne-am limitat la activitățile noastre cotidiene.

Însă trusa oferită spre testare mi-a fost de un real folos: deodorantul cu rodie de la Dr. Organic m-a păstrat fresh chiar și în situația în care am alergat după năzdrăvana mea ștrumfilincă, avându-l pe Prâslea în sistemul de purtare, șamponul uscat m-a făcut să arăt bine chiar și în zilele în care copiii m-au obosit prea tare pentru a mai avea energie să mă spăl pe cap, iar crema cu protecție solară SPF 30 de la L’Erbolario și spray-ul repelent dr. Hart le-am folosit în comun, de la mic la mare. 

Acum, să vă povestesc câteva cuvinte despre fiecare:

Deodorantul cu rodie de la Dr. Organic

Deodorantul protejează împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute până la 24 de ore și, în același timp, are grijă de piele, fiind un produs blând, cu 75% ingrediente de origine organică, bogat în vitamine, minerale și nutrienți. Este potrivit și pentru pielea sensibilă, iar parfumul discret îl califică să fie folosit atât de femei, cât și de bărbați. 

Nu folosisem niciun deodorant de la Dr. Organic înainte și nu sunt deloc fană a deodorantelor de tip roll-on, însă vă spun cinstit că este un produs bun, care și-a câștigat locul în rutina mea zilnică. 

Crema de protecție solară SPF 30 L’Erbolario

Nu vă țin nicio teorie despre importanța cremei de protecție solară, însă vreau să vă reamintesc că ea nu este necesară doar la plajă sau la piscină, ci și în parc, la plimbare sau la piață. De fapt, e necesară ori de câte ori ieșim din casă! 

Crema SPF 30 L’Erbolario cu susan, morcov și karite este destinată inclusiv pielii ultrasensibile, atât pentru copii, cât și pentru adulți, pentru față și restul corpului. Acesta cred că este aspectul care mi-a plăcut cel mai mult: un singur produs care satisface nevoile întregii familii! De menționat că intră ușor în piele, este îmbogă țită cu uleiuri hrănitoare, nu lasă peliculă grasă sau lipicioasă și este destul de spornică! 

Spray-ul repelent dr. Hart împotriva țânțarilor și căpușelor 

Este destinat adulților și copiilor cu vârsta de peste 3 luni și are un timp de protecție de 6-8 ore. Conține ca ingredient activ un produs natural extras dintr-o specie de eucalipt. 

L-am folosit împreună cu copiii, însă nu am fost pe deplin mulțumită: este destul de uleios, iar ștrumfilincăi îi displace profund senzația, iar eficacitatea nu e grozavă sau țânțarii descoperă fix milimetrii de piele neacoperiți de spray. Principalul avantaj este că poate fi utilizat și pentru bebeluși mai mari de 3 luni, mai ales că pentru această categorie piața oferă foarte puține variante eficiente. 

Șamponul uscat Batiste

Acest produs parcă a fost creat pentru mame epuizate, care își doresc să arate îngrijit. Nu știu cum e la voi, însă eu am frecvent următoarea situație: părul necesită spălare, însă mă simt prea obosită și îmi propun să o las pe mâine. Doar că “mâine” părul arată de nu-mi vine sa ies din casă. Atunci intervine șamponul uscat: 2-3 pufuri, păr puțin răvășit, un periaj rapid și ghici cine arată ca proaspăt spălată pe cap, cu părul curat și uscat, mirosind a proaspăt, în cel mult 2 minute? It’s magic! 

Recomand călduros șamponul uscat, ca soluție extramegarapidă de împrospătare a părului între două spălări. 

Sper să vă ajute impresiile mele după testare și să folosiți produse adecvate nevoilor voastre! 

#buzzsensiblu

#buzzdrorganic

#buzzstore

#buzzdrhart

#buzzlerbolario

#buzzbatiste

Lasă un răspuns