CLĂTITE CU CACAO

Încă o rețetă savuroasă de clătite, pentru mic dejun sau desert, de această dată cu cacao. Ele merg umplute cu orice variantă dulce preferați, însă, de departe, sunt grozave cu cremă de ciocolată și banană sau unt de arahide și banană. Dar sunt bune și cu gem sau cremă de brânză, așa că sunteți liberi să alegeți umplutura voastră preferată.

Gustul l-am desăvârșit cu câteva picături de esență termostabilă ciocolată cu rom de la SmellGood, unde vă reamintesc că toți cititorii Zice Mami au o reducere de 10% la comenzi, folosind codul SG10, cumulabil cu orice altă ofertă existentă pe site.

Clătitele se fac rapid, doar puneți ingredientele în blender, le mixați bine și le coaceți în tigaia antiaderentă. Dacă tigaia nu este antiaderentă, este recomandat să o ungeți cu puțin ulei. Clătitele sunt delicate, așa că va trebui să le întoarceți cu o spatulă, după ce observați marginile bine rumenite.
Ca informație nutrițională, o clătită neumplută are aproximativ 100 kcal, deci este absolut nevinovată!

Dacă vreți să le oferiți celor mici (sub 1 an), înlocuiți pudra de cacao cu pudră de roșcove și omiteți mierea și sarea!

INGREDIENTE (8-10 clătite)

După cum vă spuneam, prepararea este joacă de copii: toate ingredientele bine mixate în blender, apoi coapte ca orice alte clătite și întoarse cu o spatulă, cu atenție.

Să le încercați, sunt un adevărat deliciu! Alte rețete de clătite speciale găsiți aici.
Poftă bună!

Lasă un răspuns