FAIRY EXTRA + sau cum să nu pierzi timp cu spălatul vaselor

Am răspuns cu mare bucuriei invitației Buzzstore și Fairy România de a testa cel mai nou detergent lansat pe piața din România: Fairy Extra +. Gătesc mult, am multe vase de spălat! Și știți deja, am doi copii mici. Așa că nu am timp de pierdut, fiecare moment trebuie să fie corect și eficient dozat.

Și chiar dacă sunt fericita posesoare a unei mașini de spălat, vasele greu de curățat îmi revin tot mie (cică am mai multă experiență decât ea!) pentru că mașina de spălat nu face mereu față!

Plus că sunt unele vase au recomandare de a nu fi spălate la mașină, cum este vasul multicookerului pe care îl folosesc aproape zilnic. Ei bine, am pus detergentul la treabă și am fost tare mulțumită de rezultat! I-am dat testul suprem: am făcut la multicooker un terci de grâu spelta și ovăz, am lăsat laptele să se usuce, astfel încât să fie cât mai greu de curățat (🙈) și apoi, fără a înmuia vasul în prealabil, l-am spălat cu Fairy Extra +. Rezultatul? Impecabil în câteva zeci de secunde! Da, m-a cucerit acest detergent și presimt că vom începe o frumoasă relație de colaborare în bucătăria Zice Mami.

Să vă povestesc și câte ceva despre acest produs revoluționar: vine în 3 arome delicioase: citrice, liliac și fructe roșii, este blând cu pielea, spornic și economic, întrucât o cantitate mică de detergent își face treaba foarte bine pentru o chiuvetă plină de vase, face spumă încă de la început și continuă să facă pe parcursul spălării, se clătește ușor, este eficient fără înmuiere, chiar și pentru depunerile întărite de grăsime și are un preț accesibil, nefiind mai scump decât alte produse de pe piață, dar vă asigur că face treaba de două ori mai bine!

Vă recomand să îl încercați și voi, în această perioadă îl găsiți la mai puțin de 10 lei (varianta de 900 ml) în mai multe magazine fizice și online, așa că nu veți pierde prea mult în caz că nu vă place. Dar vă spun sincer, pe cuvânt de gospodină, că e foarte bun și o să fiți încântați!

Să vă fie de folos! Spor la bucătărit!

#buzzfairy #buzzfairyextra #ad

Lasă un răspuns