GUSTĂRI FAINE PENTRU MICUȚII CURIOȘI!

Am avut ocazia să testăm, la invitația Bjorg România și Buzzstore, o parte din gama de gustărele ecologice, delicioase și sănătoase: bărcuțe cu gem de caise, biscuiți integrali glazurați cu ciocolată, batoanele cu ciocolată și alune, precum și cele cu cacao și pepite de ciocolată.

Cei mici s-au arătat încântați, mami a gustat și ea, a luat pauză de la gătit gustărele zilnic și s-a relaxat, bucurându-se că micii pofticioși primesc gustări din ingrediente sănătoase, provenite din cultură ecologică și, bineînțeles, muncite de altcineva decât mine.

Vă slun și câteva cuvinte despre fiecare produs testat, ca să vă faceți o idee:

  1. ECO BJORG KID BATOANE CIOCOLATA 140G

Sunt grozav porționate pentru mânuțe mici, au în compoziție cereale integrale, din agricultură ecologică, nu conțin arome adăugate sau ulei de palmier. Gustul este, fără îndoială, pe placul copiilor, dar și al meu, întrucât conțin cacao și bucățele de ciocolată, în doze cât să energizeze și să satisfacă pofta de dulce.

2. ECO BJORG KID BATOANE CIOCOLATA-ALUNE 140G


Aceste batoane sunt varianta fără cacao a celor de mai sus, tot din cereale integrale și ingrediente curate, dar sunt îmbogățiți cu alune, iar cum micuții noștri curioși sunt amatori de nuci de toate felurile, s-au declarat foarte mulțumiți de gust. Fie vorba între noi, sunt grozav de buni și aceștia!

3. ECO BJORG KID BISCUITI GLAZURATI CIOCO LAPTE 192G

Biscuiții glazurați sunt extrem de fragezi și fac puțină mizerie pentru că stratul de ciocolată este atât de fin, încât se topește pe mânuțe până apucă micuții să termine biscuitele, dar merită. Sunt ambalați în porții de câte doi, astfel încât își păstrează prospețimea, au ingrediente de calitate și pot fi oferiți copiilor pentru o porție de dulce sănătos, fără griji!

4. ECO BJORG KID BARCUTE CAISE 120G


Aceste fursecuri fragede, cu gem de caise dulce acrișor, au, de asemenea, standardele de calitate ale ingredientelor Bjorg, sunt moi și ușor de mestecat chiar și în perioadele erupțiilor dentare, nu au arome adăugate, nu au ulei de palmier și sunt făcute din cereale integrale și zaharuri nerafinate. Nouă ne plac și acestea, deși suntem destul de mofturoși când vine vorba de dulciuri din comerț, dar Bjorg ne-a nimerit la fix.

Vă invităm să testați și voi gama de produse Bjorg și să împărtășiți cu noi părerile voastre!
Poftă bună!

#buzzbjorg #buzzmicutiicuriosi #biomicutiicuriosi

Lasă un răspuns