PANDIȘPAN CU CIREȘE

Autor: Lupu Laurenta Daniela, Gheraesti, Jud. Neamt

INGREDIENTE:

150 g unt

200 g zahar

1 zahar vanilat

4 oua

300 g faina

6 linguri lapte

1 plic praf de copt

un praf de sare

esenta de vanilie

2 linguri nuca+1 lingura lapte

500 g cirese

100 g nuca

Mod de preparare

Mixam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat, pana ce se topeste zaharul, adaugam ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare.
Adaugam laptele, amestecam bine si la final, adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam ciresele fara samburi, miezul de nuca taiat bucati. Adaugam compozita din care oprim 2-3 linguri.
Amestecam cu cacao, 1 lingura lapte si turnam deasupra peste compozitie.
Dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Lasă un răspuns