PILAF DE BULGUR CU LEGUME (LA MULTICOOKER)

Bulgurul este un amestec de diverse tipuri de boabe de grâu, măcinate la granulație mare, extrem de gustos, sărac în grăsimi saturate, bogat în nutrienți și prietenos cu silueta.
Este o alegere excelentă pentru a înlocui tradiționalul orez, iar mie mi se pare mult mai gustos, cu o aromă de nuci și o textură mai crocantă!

Rețeta de astăzi este una foarte rapidă, gătită la multicookerul Tefal One Pot, însă este ușor de adaptat pentru gătirea pe plită sau în alte tipuri de multicooker.

INGREDIENTE

Prepararea este foarte rapidă: am pus în oala aparatului legumele congelate (am folosit un amestec de morcov, mazăre, porumb și conopidă, cu adaos de unt din Lidl), cuburile de spanac, cuburile de supă congelată, bulgurul, apa și condimentele. Am setat programul Rice pentru 9 minute, am lăsat aparatul să se depresurizeze singur și… gata! Am transferat pilaful într-o tavă pentru servire și l-am presărat generos cu pătrunjel verde tocat.

Acest pilaf este bun cald sau chiar rece, la temperatura camerei, pe post de fel principal sau garnitură și reprezintă o modalitate de a vă diversifica sănătos meniul! Noi l-am servit cu pui la cuptor, marinat în iaurt și condimente.

Vă reamintesc că toți cititorii Zice Mami beneficiază o reducere de 10% pe www.spicehub.ro, folosind codul SH10 și 10% reducere pe www.smellgood.ro, folosind codul SG10.

Poftă bună!

Un comentariu

Lasă un răspuns