PUI ÎNTREG LA CUPTOR, MARINAT ÎN IAURT ȘI CONDIMENTE

Pui întreg, gătit perfect, în vas de fontă, marinat în iaurt și super condimente de la SpiceHub (unde aveți 10% reducere la orice comandă, folosind codul SH10), o mâncare potrivită oricând, în zile obișnuite sau la ocazii speciale!

Pielea este crocantă, iar carnea cade de pe os de fragedă! Este aromat, condimentat, nu ai cum să îi reziști!

INGREDIENTE

Am pus iaurtul într-un bol și l-am amestecat cu condimentele, apoi am masat puiul pe afară, pe dinăuntru și pe sub pielea de pe piept cu amestecul obținut. Am pus puiul într-o pungă tip Ziplock și l-am dat la frigider peste noapte.

A doua zi, am scos puiul și l-am lăsat cam o oră la temperatura camerei, apoi l-am transferat într-o oală de fontă, pregătită cu hârtie de copt și l-am dat la cuptor, la 180 de grade, cu capacul pus, pentru 60 de minute.

După cele 60 de minute, am luat capacul, am uns puiul cu o lingură de ulei și l-am lăsat vreo 20 de minute să se rumenească. L-am întors, l-am uns din nou cu ulei și l-am lăsat alte 15-20 de minute să se rumenească și pe cealaltă parte.

L-am servit cu garnitură de pilaf de bulgur și ne-a plăcut tare de tot, vă recomand să încercați rețeta!

Un comentariu

Dă-i un răspuns lui PILAF DE BULGUR CU LEGUME (LA MULTICOOKER) – Zice Mami Anulează răspunsul