CARTOFI ÎN CRUSTĂ DE MĂLAI

Dacă mă pune cineva să aleg garnitura preferată, clar spun cartofi! Fierți, la cuptor, piure, la air fryer, mai rar prăjiți! Dar cartofii aceștia… chiar au ceva cu adevărat special!

Crustă crocantă și aromată, iar interiorul este moale, merg bine de tot ca garnitură pentru fripturi, dar și ca fel principal, de post, ori cu brânză sărată presărată deasupra.

Condimentele folosite le puteți găsi pe www.spicehub.ro, sunt naturale și absolut savuroase!

Dacă și vouă vă plac cartofii, zic să îi încercați negreșit. Ingredientele sunt aproximative, adaptați în funcție de meseni și pofte!

INGREDIENTE (2 porții)

Am încins cuptorul la 200 de grade.

Am curățat și spălat cartofii, apoi i-am tăiat în bucăți mari (în 6 sau 8) și i-am pus într-un bol. Am adăugat peste ei condimentele și uleiul, am amestecat bine de tot, după care am adăugat și mălaiul, amestecând din nou.

Am pus cartofii în tavă (dacă nu aveți tavă antiaderentă, folosiți hârtie de copt!) și i-am copt aproximativ 40 de minute, întorcându-i la jumătatea timpului.

Cartofii se servesc imediat ce sunt scoși din cuptor, au crustă super crocantă și aromată, iar interiorul este pufos, nu aveți cum să nu îi adorați!

Poftă bună!

Lasă un răspuns