Doar 3 ingrediente și aproximativ 20 de minute disponibile. Atât vă este necesar pentru a prepara fursecuri de casă gustoase și aspectuoase.
Rețeta poate fi keto friendly dacă înlocuiți zahărul cu unul dintre îndulcitorii permiși.

Fursecurile se pot păstra până la o săptămânâ în recipient închis, se pot oferi copiilor pe post de gustare, merg bine lângă un pahar cu lapte călduț și reprezintă o variantă de “dulce” sănătos.
INGREDIENTE
100 g făină de migdale;
65 g zahăr pudră/ îndulcitor;
1 albuș de ou;
30 g fulgi de migdale;
Zahăr pudră/îndulcitor pentru ornat. (Opțional).
INDICAȚII
- Am amestecat făina de migdale cu zahărul, apoi am adăugat albușul ușor bătut (în prealabil) cu telul și am amestecat cu o spatulă până ce s-a format aluatul. Am format biluțe de aluat, le-am tăvălit prin fulgi de migdale, apoi le-am pus în tava pregătită cu hârtie de copt și le-am aplatizat puțin cu mâna.
- Am dat fursecurile la cuptorul preîncâlzit pentru 12 minute, la 200 de grade. S-au rumenit ușor, iar fulgii de migdale au devenit crocanți.
Am lăsat fursecurile 5 minute în tavă, le-am pudrat cu zahăr, apoi le-am transferat pe un grătar de prăjituri, până la răcirea completă.
Poftă bună!
[…] la frigider sau, cel mult o lună, în congelator. Puteți folosi albușuri la omlete, la chec, la fursecurile cu migdale, pavlova sau… la rețeta de astăzi de pricomigdale. Din cantitățile de mai jos ies 17-20 […]