V-a rămas friptură de pui? Vă dau o idee prin care să transformați friptura rămasă într-un fel nou și delicios de mâncare. Lipii umplute cu pui, brânză și legume. Pe cuvânt că sunt atât de bune, încât mă rog să rămână friptură! 😃

Aceste lipii sunt extrem de versatile, astfel că pot fi servite la mic dejun, la pachet sau chiar la cină.
INGREDIENTE (2 lipii mari)
150 g friptură de pui;
50 g cremă de brânză;
30 g brânză; (cașcaval, mozzarella sau cheddar)
2-3 roșii cherry;
1/4 ardei gras;
5-6 rondele jalapenno.
INDICAȚII
- Am tocat mărunt carnea de pui, am ras brânza și le-am pus împreună într-un castron. E musai să folosiți brânză care se topește frumos, orice vă place.
Am adăugat legumele (roșii, ardei și ardei jalapenno), apoi crema de brânză și am amestecat totul bine de tot.
Eu am avut lipii mici, de 20 cm diametru, așa că din compoziția aceasta am umplut 4 lipii.
După ce am împărțit umplutura, ochiometric, în 4, am umplut pe rând lipiile și le-am copt, câteva minute, la pannini maker.
Se sevesc calde, alături de guacamole, salsa ori sosul preferat.
Poftă bună!