PRIMA LUNĂ CU #Optifibre

După cum vă povestisem într-un articol anterior, testez Optifibre de la Nestle timp de 4 luni. Această oportunitate s-a potrivit la fix, având în vedere că organismul meu cerea disperat ajutor să se regleze după naștere. Hormonii, mesele neregulate și pe fugă, hidratarea precară, un aport insuficient de fibre și un program haotic de odihnă au condus la probleme digestive, precum balonarea și constipația. 

Optifibre este un produs recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, este 100% de origine vegetală, nu are efecte adverse, nu este un laxativ și nu crează dependență. 

Optifibre este inodor și nu schimbă gustul mâncării sau al lichidelor. L-am folosit în diverse forme (suc de fructe, ceai, iaurt, porridge, etc), însă prefer, de departe, să îl dizolv într-un pahar de apă rece. Și, apropo, se dizolvă foarte repede! 

Trecerea la o dietă bogată în fibre nu se poate face în mod brusc, ci într-o anumită perioadă de timp, treptat. Așadar se începe cu o măsură de 5 g și se menține doza pentru 3 zile, se mărește la 2 măsuri pentru încă 3 zile, iar se menține, putând ajunge până la 5 măsuri pe zi. (25 g). Eu folosesc 3 măsuri le zi, restul fibrelor necesare unei funcționări corecte a organismului, am grijă să mi le procur din alimentație. 

Totodată, efectele aportului de fibre se pot observa după 2-3 zile de consum. Producătorul recomandă administrarea regulată de OptiFibre® pentru minim 3 săptămâni pentru un efect susținut, putând fi utilizat pe termen lung fără efecte adverse. 

Așadar, concluzii după prima lună? În mod cert, tranzitul intestinal este mai bun, iar senzația neplăcută de balonare a dispărut. 

Voi continua să folosesc #Optifibre și vă țin la curent. 

Vă recomand să îl testați și voi și să îmi împărtășiți părerile voastre! 

Un comentariu

Lasă un răspuns