CEL MAI BUN MUJDEI DE USTUROI

Aș mânca usturoi oricum, oricând. Iar orice mâncare cu usturoi mi se pare grozavă. Așa că, printre sosurile pe care le prepar cel mai des se numără, bineînțeles, mujdeiul. Și îl prepar în multe feluri, dar varianta de astăzi este chiar savuroasă, de îmi vine să îl mănânc cu pâine. Am folosit două mixuri de condimente de la www.spicehub.ro: Sos Tzatziki și sos Red Yummy, skyr (specialitate lactată fără grăsimi, cu conținut proteic ridicat), usturoi, sare și passata de roșii.
Dacă doriți puteți înlocui skyr-ul cu iaurt obișnuit sau chiar un amestec de maioneză și iaurt.
Sosul e gata în 5 minute și este bun de tot! Iar la orice comandă de pe www.spicehub.ro aveți 10% reducere, folosind codul SH10.

INGREDIENTE (2-4 porții)

  • 3 căței de usturoi pisați;

  • 150 g skyr;

  • 1 lingură mix Sos Red Yummy;

  • 1 linguriță mix Sos Tzatziki;

  • Sare, după gust;

  • 2 linguri passata de roșii.

Am pisat usturoiul cu sarea și l-am amestecat, până la omogenizare, cu restul ingredientelor. Sosul este mult mai bun decât orice variantă din comerț, este bogat în proteine și reprezintă o alegere sănătoasă și gustoasă pentru a însoți fripturile sau, în cazul nostru, peștele la cuptor în crustă de mălai.

Un comentariu

Dă-i un răspuns lui CRAP LA CUPTOR (ÎN CRUSTĂ DE MĂLAI) – Zice Mami Anulează răspunsul