Îmi place să profit cât mai mult de legumele și verdețurile de sezon, așa că vă prezint o rețetă de cremă de brânză, perfectă pentru micul dejun sau bruschete aperitiv, mai bună decât orice cremă de brânză din comerț. Se face rapid, în maximum 5 minute și se poate păstra la frigider pentru 3-4 zile. Eu prefer să fac mai puțină și mai des, însă voi adaptați cantitățile după nevoile voastre.
Servings
4-6 porții
Prep time
5 minute
Cooking time
5 minute
INGREDIENTE
300 g brânză proaspătă;
1 fir de ceapă verde;
1/2 de legătură de mărar;
2 linguri de maioneză light;
sare și piper.
INDICAȚII
- Tocați mărunt ceapa și mărarul, apoi amestecați toate ingredientele într-un bol. Gustați și potriviți de sare și piper. Dați la rece minimum 30 de minute înainte de servire.
Chiar e o rețetă atât de ușoară, încât o poate face și un copil!
Poftă bună!
[…] grozavi de ronțăit la film, de mâncat la mic dejun cu cremă de brânză, de gustărit lângă un pahar de lapte bătut sau iaurt și chiar de luat la pachet. Poftă […]
[…] de vanilie, dar mai ales varianta natur pe care o pot folosi în multe feluri: de la plăcinte, la cremă de brânză, tort, cheesecake, sandwich-uri și multe alte preparate. Este o specialitate de brânză low fat, […]
[…] 100 g cremă de brânză; […]
[…] în calorii (sub 100 kcal/ bucată) și foarte versatile: merg mâncate la micul dejun cu cremă de brânză, hummus sau ouă, la prânz sau cină cu salată, se pot lua la pachet și este o bună variantă […]