CREMĂ DE BRÂNZĂ PROASPĂTĂ CU MĂRAR ȘI CEAPĂ VERDE

Îmi place să profit cât mai mult de legumele și verdețurile de sezon, așa că vă prezint o rețetă de cremă de brânză, perfectă pentru micul dejun sau bruschete aperitiv, mai bună decât orice cremă de brânză din comerț. Se face rapid, în maximum 5 minute și se poate păstra la frigider pentru 3-4 zile. Eu prefer să fac mai puțină și mai des, însă voi adaptați cantitățile după nevoile voastre.

Servings

4-6 porții

Prep time

5 minute

Cooking time

5 minute

INGREDIENTE

  • 300 g brânză proaspătă;

  • 1 fir de ceapă verde;

  • 1/2 de legătură de mărar;

  • 2 linguri de maioneză light;

  • sare și piper.

INDICAȚII

  • Tocați mărunt ceapa și mărarul, apoi amestecați toate ingredientele într-un bol. Gustați și potriviți de sare și piper. Dați la rece minimum 30 de minute înainte de servire.

    Chiar e o rețetă atât de ușoară, încât o poate face și un copil!

    Poftă bună!

4 comentarii

Lasă un răspuns